قیمت سکه و ارز
۱۳۹۱/۱۲/۰۷ - ۰۱:۱۴

زدن و نشاندن پهپادها از مطالبه جدی رهبر انقلاب بود

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه گفت: زدن و نشاندن پهپادها جزو مطالبات جدی مقام معظم رهبری بود و ما نیز در چند مرحله در این راستا موفق شدیم.

زدن و نشاندن پهپادها از مطالبه جدی رهبر انقلاب بود

به گزارش «سراج24» سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوا فضای سپاه با اشاره به اهمیت موضوع پهپادها اظهار داشت: در گزارش‌هایی که خدمت مقام معظم رهبری می‌بردیم مطالبه جدی ایشان موضوع پهپادها بود ایشان تأکید داشتند که پهپادها دیده نمی‌شود ولی اطلاعات را جمع‌آوری می‌کنند که در همین راستا زدن آنها و نشاندن آنها جزو مطالبات جدی مقام معظم رهبری از فرماندهان بود.

حاجی‌زاده ادامه داد: در چندین مرحله هم موفق شدیم این کار را انجام دهیم و با پهپادهای اسکن ایجل و شادو مقابله کردیم.

فرمانده نیروی هوا فضای سپاه تأکید کرد: در سال‌های 2009 و 2010 متوجه شدیم آمریکا پهپادهای جدیدی را وارد منطقه کرده و ما اطلاعات زیادی از آنها نداشتیم ما پریدیتورها را می‌شناختیم اما راجع‌به آرکیو 170 تنها دو صفحه اطلاعات در اینترنت موجود بود.

وی خاطرنشان کرد: در هر صورت ما توانستیم پی ببریم که این پهپادها در پایگاه قندرهار نگهداری می‌شوند و حتی محل آشیانه آنها را شناسایی کردیم.

حاجی‌زاده خاطرنشان کرد:‌ زمانی که آرکیو 170 وارد کشورمان شد در بردسکن آن را تحت کنترل خودمان درآوردیم و در شمال طبس به زمین نشاندیم.

اشتراک گذاری
نظرات کاربران
capcha
هفته نامه الکترونیکی
هفته‌نامه الکترونیکی سراج۲۴ - شماره ۳۲۴
آخرین مطالب
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••
•••